Scuter 125cm3

Ce este un Scuter de 125cm3?

Un scuter de 125cm3 este un vehicul compact, perfect pentru a circula prin aglomerația urbană cu ușurință. Echipat cu un motor eficient, acest tip de scuter oferă o combinație ideală între putere și economie de combustibil. Cu posibilitatea de a atinge viteze de până la 90 km/h, este o opțiune practică pentru cei care doresc să se deplaseze rapid în oraș.

Accesibil pentru șoferii cu permise de conducere de categoriile A1 sau B, acest scuter oferă o alternativă viabilă la mașini sau la motocicletele mari. Este o alegere populară în special în zonele cu trafic intens, unde dimensiunile sale compacte îi permit să se strecoare cu ușurință printre mașini. În plus, fiind un vehicul economic, este preferat de mulți pentru deplasările zilnice în oraș.

FĂRĂ EXAMEN, FĂRĂ ANALIZE, FĂRĂ DOSAR.

Ce vei conduce la curs?

Scuter 125 cmc

Detalii curs

Pentru cursul de conducere Scuter 125cm3 aveți nevoie la înscriere doar de CI și permis auto categoria B (cu o vechime de minim 3 ani). Școlarizarea constă în 10 ore de pregătire practică în poligon, după care vi se eliberează o adeverință de absolvire.

Obligaţiile cursantului

Condiţii pentru înscriere

Îţi oferim

IMPORTANT: Să porţi proprii bocanci şi pantaloni lungi la toate şedinţele. Dacă nu le ai, şedinţa se va reprograma. Siguranţa ta este mai presus de orice.

800 Lei

Discount

Începe Cursul

Fă-ne o vizită sau contactează-ne!

-50 Lei

Înscrie-te online și beneficiezi de 50 lei reducere la plata integrală