Categoria A2

Ce înseamnă Categoria A2?

Motociclete cu puterea maximă de 35 kw, cu un raport putere/greutate care nu depășește 0,2 kw/kg și care nu sunt derivate dintr-un vehicul având mai mult de dublul puterii sale.

Ce vei conduce la curs?

Detalii curs

Durata cursului este de 4 săptămâni, timp în care se efectuează 24 ore de pregătire teoretică și 26 ore de pregătire practică (poligon și traseu).

Obligaţiile cursantului

Condiţii pentru înscriere

Îţi oferim

IMPORTANT: Să porţi proprii bocanci şi pantaloni lungi la toate şedinţele. Dacă nu le ai, şedinţa se va reprograma. Siguranţa ta este mai presus de orice.

Detalii examen

Examenul pentru obținerea permisului de conducere, Categoria A2, constă în susținerea unei probe teoretice de verificare a cunoștințelor, respectiv în rezolvarea unui chestionar cu 20 de întrebări, care trebuie finalizat într-un interval de 20 de minute, cu cel puţin 17 răspunsuri corecte pentru promovarea acestui examen, și a unei probe practice de verificare a aptitudinilor și comportamentului în trafic, corespunzătoare categoriei de permis solicitate, împreună cu un examinator din partea DRPCIV (Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor).

Înaintea susţinerii examenului practic pentru dobândirea permisului Categoria A2, Şcoala Auto-Moto ASF îţi oferă posibilitatea să repeţi, în mod gratuit, ceea ce ai învăţat la curs, astfel încât să laşi emoţiile deoparte şi să te prezinţi în faţa examinatorului pregătit din toate punctele de vedere.

1.800 Lei

Știi deja să conduci?

Preț de la 1.400 Lei

Discount

Începe Cursul

Fă-ne o vizită sau contactează-ne!

Începe

Înscrie-te online şi beneficiezi de reducere la plata integrală

Documente

Acte necesare pentru inscriere la Categoria A2

-50 Lei

Înscrie-te online și beneficiezi de 50 lei reducere la plata integrală