Categoria A1

Ce înseamnă Categoria A1?

Categoria A1 – aici se încadrează următoarele motociclete:

Motociclete cu cilindree maximă de 125 cm3, cu puterea maximă de 11 Kw, şi cu raport putere/greutate de cel mult 0,1 Kw/kg.

Tricicluri cu motor cu puterea maximă de 15 Kw;

Ce vei conduce la curs?

Şedinţă de conducere pentru Categoria A1

Detalii curs

Durata cursului pentru categoria A1 este de 4 săptămâni, timp în care se efectuează 24 ore de pregătire teoretică şi 26 ore de pregătire practică (poligon şi traseu).

Obligaţiile cursantului

Condiţii pentru înscriere

Îţi oferim

IMPORTANT: Să porţi proprii bocanci şi pantaloni lungi la toate şedinţele. Dacă nu le ai, şedinţa se va reprograma. Siguranţa ta este mai presus de orice.

Detalii examen

Examenul pentru obținerea permisului de conducere Categoria A1 constă în susținerea unei probe teoretice de verificare a cunoștințelor, respectiv în rezolvarea unui chestionar cu 20 de întrebări, pe care trebuie să îl termini în 20 de minute, cu cel puţin 17 răspunsuri corecte pentru promovarea acestui examen, și a unei probe practice de verificare a aptitudinilor și comportamentului în trafic, corespunzătoare categoriei de permis solicitate, împreună cu un examinator din partea DRPCIV.

Înaintea susţinerii examenului practic pentru dobândirea permisului Categoria A1, Şcoala Auto-Moto ASF îţi oferă posibilitatea să repeţi, în mod gratuit, ceea ce ai învăţat la curs, astfel încât să laşi emoţiile deoparte şi să te prezinţi în faţa examinatorului pregătit din toate punctele de vedere.

1.500 Lei

Discount

Începe cursul

Fă-ne o vizită sau contactează-ne!

Începe

Înscrie-te online şi beneficiezi de reducere la plata integrală

Documente

Acte necesare pentru înscriere

ASF  V.I.P.

INSTRUCTORUL TĂU PERSONAL

Şcoala de şoferi ASF iţi pune la dispoziţie un instructor DOAR AL TĂU! Acesta se va ocupa numai de tine atât la şedinţele moto în poligon, cât şi la cele în trafic, și se va asigura că ești 100% pregătit pentru promovarea examenului.

Vei face programările pentru şedintele moto împreună cu instructorul tău.
Şedintele de poligon se desfăşoară pe platoul din piața Obor (târgul de mașini).
Punctele de întâlnire pentru şedinţele de trafic pot diferi în funcţie de traseul pe care îl veţi efectua (în oraş sau în afara oraşului).

Vei beneficia de testări gratuite premergătoare examinării.

Disponibil Pentru Categoriile

A1, A2, A

3.500 Lei

-50 Lei

Înscrie-te online și beneficiezi de 50 lei reducere la plata integrală